Καλάθι Αγορών(0) προϊόντα

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
+30 (25310) 85201
  OK

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το v15.gr αποτελεί κομμάτι της εταιρείας ECOEXPLORER με έδρα την Κομοτηνή. Η δραστηριότητα μας αποτελείται από τον τομέα της φιλοξενίας, της παροχής υπηρεσιών οικοτουρισμού και της εμπορίας εξοπλισμού, ένδυσης και υπόδησης outdoor.
Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.
Η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε κτιριακές υποδομές, συστήματα μηχανογράφησης, εσωτερικής οργάνωσης και σε ποιοτική εκπαίδευση των εργαζομένων.
Πέραν του v15.gr η εταιρεία ECOEXPLORER έχει να επιδείξει έργα ανάλογου περιεχομένου και δραστηριοτήτων όπως:

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ V15

Έδρα του e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος) είναι η Κομοτηνή όπου λειτουργεί και το φυσικό κατάστημα V15.
Η κεντρική αποθήκη και οι υπόλοιπες βασικές υποστηρικτικές λειτουργίες όπως η διακίνηση στεγάζονται σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις στη Κομοτηνή.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα v15.gr ανανεώνεται καθημερινά και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
Περισσότερα από 6000 διαφορετικά προϊόντα υπάρχουν καταχωρημένα και με ελληνική και αγγλική περιγραφή.
Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζουμε βρίσκονται σε απόθεμα στην αποθήκη της εταιρείας για άμεση αποστολή.
Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από την εγγύηση της εταιρείας.
Με έκθεση 300 τ.μ. σε δύο επίπεδα διαθέτει τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της ορειβασίας και του outdoor.
Σχεδιασμένο εξαρχής για την εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης στον τομέα των δραστηριοτήτων στη φύση και στο ταξίδι αποτελεί ιδανικό χώρο δοκιμών και απόκτησης τεχνογνωσίας.
Διαθέτει ειδικό χώρο ενημέρωσης και παρουσιάσεων και είναι πλήρως ψηφιακό.
Οδηγίες πρόσβασης στο κατάστημά μας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Πως θα βρω ένα προϊόν;
  Μπορείτε να βρείτε όποιο προϊόν θέλετε επιλέγοντας από το κύριο μενού τον κατάλογο προϊόντων. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε από το αριστερό πλαίσιο την ανάλογη κατηγορία ή επωνυμία προϊόντων που επιθυμείτε.
  Από την επιλογή ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στο επάνω πλαίσιο όλων των σελίδων.

 • Τι μπορώ να κάνω αν δεν βρίσκω το προϊόν που ψάχνω;
  Αν παρά την αναζήτηση στο site δεν έχετε καταφέρει να βρείτε το προϊόν που θέλετε τότε μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@v15.gr είτε σε έναν από τους πωλητές μας στο τηλέφωνο +30 (25310) 85201

 • Aν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή θα επιθυμούσατε τη διαβούλευση των τεχνικών εμπειρογνωμόνων μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το v15.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS με βασικό στόχο τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές και τη καλύτερη, αποδοτικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.
Αναζήτηση Αποστολής (ACS)

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 • Στην Ελλάδα, για αγορές άνω των 100 €
 • Στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, για αγορές άνω των 300 €
 • Στον υπόλοιπο Κόσμο, για αγορές άνω των 800 €
Σημείωση: Η ανωτέρω προσφορά δεν ισχύει για πακέτα αποστολής που το βάρος τους υπερβαίνει τα 4 κιλά.
Σημείωση: Η ανωτέρω προσφορά δεν ισχύει για προϊόντα τα οποία διατίθενται σε προσφορά και υπό καθεστώς έκπτωσης επί της αρχικής τους τιμής.
Σημείωση: Σε περίπτωση άρνησης της παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα της αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα, ανάλογα τον προορισμό και το βάρος της αποστολής.
Πίνακας Βάρους - Κόστος Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει συνδεθεί στη συνείδηση των καταναλωτών με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι πελάτες του v15.gr έχουν στη διάθεση τους πολλούς τρόπους πληρωμής για να μην έχουν αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που προκαλεί η χρήση της πιστωτικής κάρτας.
 • Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα: Visa, MasterCard, Diners Club, EuroLine

  Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της τράπεζας Eurobank. Το v15.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας.
 • PayPal/Πιστωτική κάρτα

  Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) του δικτύου PayPal. Το v15.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας.
  Επιπρόσθετα του κόστους αποστολής, επιβαρύνεστε με το εκάστοτε τέλος διαχείρισης Paypal (4% επί του συνόλου της παραγγελίας).
 • Παραλαβή από το κατάστημα
  Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας στο ταμείο του καταστήματος. Δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.
 • Πληρωμή με Αντικαταβολή
  Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier με τη παράδοση των προϊόντων σας. Επιπρόσθετα του κόστους αποστολής, επιβαρύνεστε με το εκάστοτε τέλος αντικαταβολής (2 €).
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα τον Αριθμό της Παραγγελίας σας και προαιρετικά το ονοματεπώνυμό σας.
 • Τραπεζικοί Λογαριασμοί

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.
Όλοι οι πελάτες του v15.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων.
Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση.
Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.
Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων
Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι συχνό το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.
Το v15.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες του, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.
Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων:
 • Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής θα επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προσοχή: Εάν δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή γίνεται 12 μήνες!
 • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Διαδικασίες Επιστροφής
Αν βρίσκεστε κοντά στο φυσικό κατάστημα
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.
Αν παραλαμβάνετε μέσω courier
 • Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
 • Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει.

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
Σε περίπτωση που κατά τη συναλλαγή σας με το κατάστημα προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα τεχνικής ή οικονομικής φύσεως είμαστε στη διάθεσή σας να το επιλύσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ AFTER SALES
Ισχύουν όσα προαναφέρθηκαν στα προηγούμενα άρθρα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Στο v15.gr θέλουμε να βεβαιωθείτε ότι η επίσκεψή σας είναι τόσο εύκολη και άνετη γίνεται, αλλά εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή θα επιθυμούσατε τη διαβούλευση των τεχνικών εμπειρογνωμόνων μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης των πελατών μας. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε.

customerservice@v15.gr
+30 (25310) 85201 (ομιλία)
+30 (25310) 85203 (fax)
(Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:30, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 18:00-21:00)

  OK υπενθύμιση κωδικού μέλους
  OK
OK